Categories
My Links
Generalna
Zlatibor - destinacija koja zadovoljava sve ukuse
traveler10 | 02 Februar, 2021 16:20

Zlatibor već dugi niz godina nosi titulu najposećenije planine u Srbiji, i to s punim pravom. To je destinacija koja me je oborila s nogu već pri našem prvom druženju. Nikada nisam volela prostore u koje odem na odmor i onda tamo dobijem dve kućice i ništa više. Iako idem na planinu, potrebno mi je da tamo imam dosta toga što će mi zaokupiti pažnju i ispuniti vreme. I pored toga, hoću da destinacije poseduje prostore koji mi omogućavauju da u njih pobegnem kada želim da se sklonim od svega i svih i uživam u odmoru u pravom smislu te reči.

 E, Zlatibor poseduje i jedno i drugo. Valjda me je baš zbog toga toliko oduševio. Ukoliko želiš zabavu, tu je. Ukoliko želiš prave planinske sadržaje, tu su. Na tebi je samo da odrediš šta ti i kada više leži i da se prepustiš uživanju. U nastavku vam navodim i jedan i drugi tip atrakcija, pa napravite svoje idealan miks. 

Sadržaji zaduženi za pravi odmor

Zlatibor je itekako sačuvao prirodne površine i prostore koji će omogućiti da udišete čist vazduh i upijate prijatno zelenilo. Ovaj deo odmora može biti upotpunjen: 

I još mnogo toga... Nadamo se da smo ovim bar malo pokušali da vas uverimo u to da je Zlatibor sačuvao svoju planinsku autentičnost. Nju samo treba iskopati iz mora modernog, urbanog sadržaja. A on je drugi deo naše priče.

Urbani deo Zlatibora - prostor zadužen za aktivni odmor

Kada poželite da se vaš odmor dodatno aktivira i ispuni dinamičnim sadržajem, onda pođite do:

I ovde možemo reći i tako dalje, i tako dalje. Još bismo mogli nabrajati, ali verujemo da je i ovo dovoljno da shvatite zbog čega me je Zlatibor oduševio. Kada se svemu ovome pridodaju predivni Zlatibor apartmani, koji su uređeni, moderni, čisti i vrlo pristupačni, onda postaje jasno da ova planina zaista pruža savršene odmore i da s pravom nosi sve dodeljene joj titule. 

 

 #
Čestitamo
traveler10 | 02 Februar, 2021 15:45
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.  #